Κύκλος Σπουδών

Οι τάξεις του σχολείου είναι

JA, JB, A, B, C, D, E και πτυχία. Τα μαθήματα γίνονται σε σύγχρονες, άνετες, κλιματιζόμενες αίθουσες. Το σχολείο επίσης διαθέτει πλήρη εξοπλισμό σε εποπτικά μέσα, διαδραστικούς πίνακες, ατομικό σύστημα αξιολόγησης του μαθητή μέσα στην τάξη, πολυμέσα, δανειστική βιβλιοθήκη και βιντεοθήκη. Τα τμήματα μας είναι από 8-12 μαθητές.

Παροχές ΔΩΡΕΑΝ

Δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη DVD, ηλεκτρονικό λεξικό, ενισχυτικά μαθήματα, ηλεκτρονικό βαθμολόγιο, απουσιολόγιο και βιβλίο ύλης.

Έλεγχοι προόδου

Δίνουμε έλεγχους προόδου στους οποίους φαίνονται οι βαθμοί από τα τέστ προόδου της περιόδου, οι βαθμοί από ολιγόλεπτα τέστ στο καθημερινό μάθημα, ο προφορικός βαθμός του μαθητή, ο αριθμός απουσιών και τέλος παρατηρήσεις ή/και σχόλια για την επίδοση, πρόοδο και συμπεριφορά του μαθητή.

Εγγραφές

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας online. Έτσι κερδίζετε χρόνο κάνοντας κράτηση στην θέση και στο πρόγραμμα που σας βολεύει. Ο Κηδεμόνας θα πρέπει όμως να περάσει από την διεύθυνση του φροντιστηρίου μας έως και την έναρξη των μαθημάτων για την επιβεβαίωση και οριστικοποίηση της εγγραφής.

ΝΕΟ Lower για μαθητές

Για μαθητές.

Νέο τμήμα Lower B2 ECCE(Michigan), PTE(Level 3), MSU, Cambridge, NOCN για μαθητές.

Έναρξη Σεπτέμβριος 2016 σε τιμή έκπληξη. Ελάτε με το φίλο σας και κερδίστε 200€. Εγγύηση απόκτησης πτυχίου. Αποτελέσματα ECPE και ECCE Μαΐου 2016 100% επιτυχία.

Πληροφορίες 6937183045 και στη διεύθυνση του Κέντρου μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ECPE ΚΑΙ ECCE. Δείτε εδώ.

 

ΝΕΟ Proficiency για μαθητές

Για μαθητές.

Νέο τμήμα proficiency ECPE(Michigan), PTE(Level 5), MSU, Cambridge, NOCN για μαθητές.

Έναρξη Φεβρουάριος 2017 σε τιμή έκπληξη. Ελάτε με το φίλο σας και κερδίστε 300€. Εγγύηση απόκτησης πτυχίου. Αποτελέσματα ECPE και ECCE Μαΐου 2016 100% επιτυχία.

Πληροφορίες 6937183045 και στη διεύθυνση του Κέντρου μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ECPE ΚΑΙ ECCE. Δείτε εδώ.

..

Αίτημα να σας καλέσουμε.

Δώστε τα στοιχεία σας.