Κερδίστε μετρητά...

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.

Γίνεται εξωτερικός συνεργάτης μας και κερδίστε μετρητά χρήματα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Εξωτερικός συνεργάτης είναι αυτός ο οποίος προτείνει το ΚΞΓ μας σε κάποιον ή κάποιους άλλους και κερδίζει μετρητά χρήματα από αυτό.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ;

Για να γίνετε εξωτερικός συνεργάτης πρέπει να κάνετε εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας μας και αυτό είναι. Για την εγγραφή θα σας ζητηθούν στοιχεία που είναι απαραίτητα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Με τον κωδικό που αποκτάται κάνοντας εγγραφή ως εξωτερικός συνεργάτης, μας στέλνετε νέους μαθητές οι οποίοι εγγράφονται. Με την εγγραφή και την πληρωμή της 1ης δόσης και μόνο τότε, των νέων μαθητών  πιστώνεται η καρτέλα σας με το ποσό των 5€. Όταν το ποσό φτάσει 20€ τότε τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας. Πριν την εγγραφή σας μπορείτε να διαβάσετε Όροι συνεργασίας εξωτερικών συνεργατών.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ;

Η μεταφορά γίνεται μέσα στον επόμενο μήνα του μήνα που συμπληρώθηκε το ποσό των 20€.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

Μα για να κερδίσετε μετρητά χρήματα, φυσικά.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ;

Είτε μαθητές είτε ενήλικες αρκεί να εγγραφούν και να μην είναι ήδη εγγεγραμμένοι πελάτες μας.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ;

Εξωτερικός συνεργάτης μπορεί να γίνει όποιος θέλει. Είτε πελάτης μας είτε όχι. Αρκεί να κάνει εγγραφή σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν χρειάζεται καν να έλθετε από το ΚΞΓ μας. Η εγγραφή γίνεται online.  

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΞΓ.

Τα κέρδη από το πρόγραμμα μπορούν αν το θέλετε να συμψηφιστούν με υπηρεσίες από το ΚΞΓ μας. Αυτό θα γίνει μόνο αν μας το δηλώσετε εσείς ρητά με e-mail.

Αίτημα να σας καλέσουμε.

Δώστε τα στοιχεία σας.