Πλατφόρμα τηλ-εκπαίδευσης.

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας σας προσφέρει την νέα υπηρεσία τηλ-εκπαίδευσης μέσω internet. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ και σκοπό έχει την περαιτέρω εξάσκηση των μαθητών που το επιθυμούν στην ύλη που διδάσκονται στο φροντιστήριο μας. Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ και αφορά προς το παρόν τις τάξεις Αγγλικών ΜΟΝΟ Lower και Advanced / Proficiency. Προσπάθεια καταβάλλεται για να ενταχθούν και τα άλλα επίπεδα πάρα πολύ σύντομα.

Για να μπορεί ο μαθητής να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία θα πρέπει να διαθέτει σύνδεση internet και λογαριασμό e-mail και φυσικά ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Έχοντας τις παραπάνω προϋποθέσεις (internet e-mail) θα πρέπει να μπείτε στην διεύθυνση web www.pakioufaki.gr  και να κάνετε εγγραφή ( με τα πλήρη στοιχεία του μαθητή ) η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το σύστημα εντός 48 ωρών θα σας αποστείλει είτε μέσω e-mail είτε μέσω sms στο κινητό τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας.

 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ Η ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (πχ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (πχ INTERNET CAFE)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ.

 

Αίτημα να σας καλέσουμε.

Δώστε τα στοιχεία σας.